Angrerett og retur

Angrerett/returrett:

Returer
Vår policyer ihht angrerettsloven og hvis det har gått over 14 dager siden kjøpet, kan vi dessverre ikke tilby deg tilbakebetaling.
For å være berettiget til retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Det må også være i originalemballasjen.
For å fullføre tilbakebetaling, krever vi kvittering eller kjøpsbevis.

Flere typer varer er unntatt fra å bli returnert.

Ekstra ikke-returvarer:
Gavekort
Nedlastbare programvareprodukter


Last ned angrerettsskjema HER!

Det er visse situasjoner hvor det kun gis delvis refusjon (hvis aktuelt)
Bok med åpenbare tegn på bruk, som ikke er i sin opprinnelige tilstand, er skadet eller mangler deler av grunner som ikke skyldes vår feil.

Refusjoner (hvis aktuelt)
Når din retur er mottatt og inspisert, vil vi sende deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt det returnerte varen din. Vi vil også varsle deg om godkjenningen eller avvisningen av refusjonen din.
Hvis du er godkjent, blir tilbakebetalingen din behandlet, og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten innen en viss periode.

Erstatning (hvis aktuelt)
Vi erstatter kun gjenstander hvis de er defekte eller skadede. Hvis du må bytte den til samme vare, send oss ​​en e-post på kundeservice@nlpforlaget.no og send varen din til:
NLPforlaget AS v/Wilhelm Grimsgaard - Naurstadvn 548, 8050 Tverlandet.

Gaver
Hvis varen ble merket som gave når den ble kjøpt og sendt direkte til deg, vil du motta en gavekredit for verdien av retur. Når det returnerte varen er mottatt, vil et gavekort bli sendt til deg.
Hvis varen ikke var merket som gave når den ble kjøpt, eller gavegiveren hadde ordren sendt til seg selv for å gi deg senere, vil vi sende refusjon til gavegiveren, og han vil finne ut om din retur.

Shipping
For å returnere produktet, bør du sende produktet ditt til: NLPforlaget AS v/Wilhelm Grimsgaard - Naurstadvn 548, 8050Tverlandet.

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for å returnere varen din. Fraktkostnader kan ikke refunderes. Hvis du mottar tilbakebetaling, blir kostnaden for returforsendelse trukket fra refusjonen din.

Personvern:
PERSONVERNERKLÆRING

----

Seksjon 1 - Hva gjør vi med dine opplysninger?

Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøp og salgsprosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse.
Når du surfer på vår butikk, mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren og operativsystemet.
E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med din tillatelse kan vi sende deg e-postmeldinger om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

Seksjon 2 - Samtykke

Hvordan gir jeg samtykke?
Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekreft kredittkortet ditt, bestill en bestilling, ordne levering eller returnere et kjøp, antyder du at du samtykker i at vi samler inn den og bruker den bare i betalingssammenheng.
Hvis vi ber om din personlige informasjon av annen grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte for ditt uttrykte samtykke eller gi deg mulighet til å si nei.

Hvordan trekker jeg ut samtykket mitt?
Hvis du, etter at du har logget inn, minner om deg, kan du trekke samtykket fra oss til å kontakte deg, for fortsatt innsamling, bruk eller utlevering av informasjonen din, når som helst, ved å kontakte oss på Epost: kundeservice@nlpforlaget.no

 


SEKSJON 3 - OPPLYSNINGER

Vi kan avsløre din personlige informasjon dersom vi er lovpålagt for å gjøre det, eller hvis du bryter med våre brukervilkår.

SEKSJON 4 – OM SHOPIFY

Vår butikk er vert på Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg.
Dine data lagres gjennom Shopifes datalagring, databaser og det generelle Shopify-programmet. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur.

Innbetaling:
Hvis du velger en direkte betaling for å fullføre kjøpet, krypterer og lagrer Shopify dine kredittkortdata gjennom Betalingskort Industri Data Security Standard (PCI-DSS), men dine kjøpstransaksjonsdata lagres kun så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpetransaksjonen din. Etter at det er fullført, slettes informasjonen om kjøpstransaksjonen din.
Alle direkte betaling gateways overholder standarder fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover.
PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.
For mer innsikt, kan du også lese Shopifys brukervilkår (https://www.shopify.com/legal/terms) eller personvernerklæring (https://www.shopify.com/legal/privacy).

SEKSJON 5 - DELTJENESTER

Generelt vil tredjepartsleverandørene som brukes av oss, kun samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den utstrekning som er nødvendig for at de skal kunne utføre de tjenestene de leverer til oss.

Lenker
Når du klikker på koblinger på butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksis for andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer.

SEKSJON 6 - SIKKERHET

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at det ikke er uheldigvis mistet, misbrukt, åpnet, avslørt, endret eller ødelagt.
Hvis du oppgir kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer Technology) og lagret med AES-256-kryptering. Selv om ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS-kravene og implementerer generelt aksepterte industristandarder.

DEL 7 – LAGRING AV INFO
Her er en liste over informasjonskapsler vi bruker. Vi har oppført dem her, slik at du kan velge om du vil ekskludere informasjonskapsler eller ikke. Shopify lagrer informasjon om økten din (henvisning, destinasjonsside, etc). vedvarende i 30 minutter fra det siste besøket, Brukes av vår leverandørens interne statistikkspor for å registrere antall besøk
Antall besøk til en butikk av en enkelt kunde vedvarenr i 2 uker. Hvis butikken har et passord, brukes dette til å avgjøre om gjeldende besøkende har tilgang.


Seksjon 8 - Endringer i denne personvernpolicyen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst, så vær så snill å se gjennom det. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart når de legges ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og / eller avslører den. Hvis butikken vår er oppkjøpt eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

 

Seksjon 9 - Hvilke rettigheter har du?

I samsvar med GDPR har du visse rettigheter vedrørende behandlingen av personopplysningene dine.

Korrigering av personopplysninger
Du har alltid rett til å kreve at personopplysningene dine korrigeres. Du har selv mulighet til å logge inn på «Min konto» og korrigere feilaktige opplysninger, alternativt kontakte vår kundeservice.

Sletting av personopplysningene dine
Du kan kreve sletting av personopplysningene dine, under forutsetning at vi ikke har en forpliktelse til å lagre personopplysningene i samsvar med gjeldende lover og regler.

Begrensning av behandling
Du har rett til når som helst å innvende mot behandlingen av personopplysningene dine som er basert på en interesseavveining. Du har også rett til å innvende mot at personopplysningene dine behandles for markedsføringsformål. Det innebærer at du har rett til å si nei til nyhetsbrev og andre markedsføringsutsendelser fra oss. Hvis du innvender mot markedsføring, vil personopplysningene dine ikke lenger bli behandlet for slike formål.

Dataportabilitet
Du har rett til å kreve at personopplysninger flyttes fra oss til et annet foretak, myndighet eller organisasjon. Denne rettigheten er begrenset til opplysninger som du selv har levert til oss.

 

SPØRSMÅL OG KONTAKT INFORMASJON
Hvis du vil: Få tilgang til å endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, registrer en klage eller bare ha mer informasjon, kontakt Frode Osen på kundeservice@nlpforlaget.no

SERVICEVILKÅR

INNLEDENDE OVERSIKT

Dette nettstedet drives av NLP Forlaget. Gjennom hele nettstedet refererer uttrykkene "vi", "oss" og "vår" til NLP Forlaget. NLP Forlaget tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra dette nettstedet til deg, brukeren, betinget av at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, inngår du i vår "Service" og godtar å være bundet av ONLINE BUTIKK vilkår og betingelser, inkludert de tilleggsbetingelsene og retningslinjene referert her og / eller tilgjengelig ved hyperkobling. Disse vilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse brukervilkårene nøye før du åpner eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen deler av nettstedet, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse vilkårene betraktes som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken, skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan gjennomgå den nyeste versjonen av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettsiden etter utskriften av eventuelle endringer utgjør aksept av disse endringene.

Vår butikk er vert på Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg.

SEKSJON 1 - ONLINE BUTIKK VILKÅR
Ved å godta disse vilkårene for bruk, bekrefter du alder over 18 år eller har myndighetspersoner sammen med deg. Du må ikke bruke våre produkter for ulovlig eller uautorisert formål (men ikke begrenset til bare lov om opphavsrett).
Du må ikke overføre noen virus eller noen ødeleggende kode.
Brudd eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar avslutning av tjenestene dine.
Du samtykker i ikke å reprodusere, kopiere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte deler av produkter eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres til, uten skriftlig skriftlig tillatelse fra oss. .
Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert for enkelhets skyld, og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

SEKSJON 2 - NØYAKTIGHET, KLASSIFIKASJON OG TIDLIG INFORMASJON
Vi er ikke ansvarlige dersom informasjon som er tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller gjeldende. Materiellet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og bør ikke stole på eller brukes som det eneste grunnlaget for å ta avgjørelser uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mer rettidige kilder til informasjon. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet til enhver tid, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på vår side, men vil gjøre dette regelmessig for å yte god service. Vi er ikke ansvarlige for skade eller skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst omhyggelig gjennomgå tredjeparts retningslinjer og rutiner, og sørg for at du forstår dem før du inngår noen transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter skal rettes til tredjepart.


SEKSJON 3 - ENDRINGER PÅ PRODUKTER, TJENESTER ELLER PRISER
Prisene for våre produkter kan endres uten varsel.
Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller fjerne tjenester/produkter (eller deler eller innhold derav) når som helst.
Vi er ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart for eventuelle endringer, prisendringer, eller opphør av tjenester.

SEKSJON 4 - PRODUKTER ELLER TJENESTER
Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelig utelukkende online via nettsiden. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og er gjenstand for retur eller utveksling i henhold til vår returpolicy.
Vi har gjort vårt ytterste for å vise fargene og bildene så nøyaktig som mulig av våre produkter som vises i butikken.


SEKSJON 5 - FAKTURA- OG REGNSKAPSINFORMASJON

Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller avbryte mengder kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling hvis det er skjedd brudd på ovennevnte regler eller vi har informasjon om manglende betaling. Da forbeholder vi oss retten til å nekte enhver ordre du plasserer hos oss inntil dette er avklart direkte med vårt kontor.

Hvis vi endrer eller avbestiller en bestilling, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret som ble oppgitt ved bestilling. Du samtykker i å gi nåværende, fullstendig og nøyaktig innkjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som er gjort i butikken vår. Du godtar at du raskt oppdaterer kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadressen din og kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg etter behov.

SEKSJON 6 - PERSONLIG INFORMASJON Din innlevering av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy. Se dette.


AVSNITT 7 - BEGRENSNING AV ANSVAR

Vi garanterer ikke, garanterer at din bruk av vår tjeneste blir uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri. Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten, vil være kontinuerlig nøyaktige eller pålitelige. Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten for ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst uten varsel. Du er helt enig i at din bruk av, eller manglende evne til å bruke, er tjenesten på egen risiko. Tjenesten og alle produktene og tjenestene som leveres til deg gjennom vår nettbutikk er (med unntak av det som uttrykkelig er oppgitt av oss) gitt "som det er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen form for garantier eller vilkår av noe slag, inkludert alle underforståtte garantier eller vilkår for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-overtredelse. NLP Forlaget er dermed ikke ansvarlig for skade, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffbare, spesielle, eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning tapte fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader som kan oppstå ved bruk av vårt nettsted.


SEKSJON 8 - ENDRINGER TIL SERVICEVILKÅR
Du kan gjennomgå de gjeldende tjenestene versjon av vilkårene for bruk når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten, etter eget skjønn til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke vår nettside for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til vår nettside eller tjenester etter at eventuelle endringer i disse vilkårene er lagt ut, innebærer godkjenning av disse endringene.

 

Spørsmål om vilkårene for bruk skal sendes til oss på kundeservice@nlpforlaget.no