HVA VI GJØR

NLP Forlaget er et lite forlag som satser på å utvikle et spennende tilbud spesielt innenfor coaching, NLP, personlig utvikling og populærpsykologi. Vi har mange nye titler som kommer fortløpende. Vi vil at du får oppleve en bokbutikk med stadig nye titler som kan gi deg inspirasjon og utviklingsmulighter i livet og på jobben.
Da jeg startet opp NLPforlaget i 2012 hadde jeg noen viktige beveggrunner:
  • Mitt hovedmål er å være det forlaget i Norge med det beste tilbudet innenfor NLP og coaching, men etter hvert også innenfor personlig utvikling.

  • Våre bøker skal være praktiske og formidle noe du raskt kan ta i bruk. Vi har valgt å ha et boktilbud med kvalitet og innhold, men som ikke skal være for tunge å tilegne seg.

  • Vår intensjon er å formidle bøker med god informasjon som forenkler dine valg og som gjør det lettere å velge litteratur som er tilpasset ditt behov.

  • Mange av våre bøker vil du ikke finne noe annet sted og nå satser vi også på en del praktiske og rimelige E-bøker.
Jeg har arbeidet som coach, terapeut, leder, instruktør, lærer, bedriftseier og har lest massevis av bøker. (www.nlpnor.no) Det er en bokjungel der ute det er vanskelig å finne frem i. Mye interessant litteratur både innenfor NLP og andre genre er på engelsk og vanskelig tilgjengelig for mange. Jeg ønsker å systematisere og presentere god og anvendbar litteratur. Tilbudet innenfor denne genren er økende og det er viktig med et kvalitetsstempel på bøkene som gir deg som kjøper trygghet på det du kjøper. Derfor har vi i betydelig grad satt krav til den litteraturen som vi markedsfører på våre sider. Vi har etablert en dyktig stab av mennesker som vurderer disse bøkene. Det er gjort avtaler med kjente forfattere innenfor de respektive områder og vi er meget nøye med hvordan vi velger ut bøkene som du kjøper hos oss. Er det mer ukjente forfattere lytter vi raskt til tilbakemeldinger. Bøker som dere lesere mener ikke holder mål fjerner vi! Vi er kjempetakknemlig for tilbakemeldinger og alt som kan gjøre oss bedre. Har du forslag til bøker vi kan oversette så blir vi kjempeglad for ditt innspill. Send meg epost eller ring meg hvis det er noe som kan bidra til at NLP Forlaget er en levende inspirasjonskilde til gode leseropplevelser, et bedre liv og bedre prestasjoner. 


ANSATTE I FORLAGET

Wilhelm L. Grimsgaard

Eier og daglig leder

Frode Osen

Driftsoperatør